Help mee

Wij kunnen alle hulp gebruiken. Door onze handicrafts te kopen steunt u onze projecten. Lees onze verhalen op de Facebook pagina. 

Met donaties ondersteunt u direct onze projecten, en voor de avonturiers bieden wij mogelijkheden om in Kolkata zelf aan de slag te gaan. 

like us on Facebook

"like" ons op Facebook, en deel ons werk met jouw vrienden.  Start een evenement om het werk van Calcutta Rescue te steunen.

Vrijwilligers in Kolkata

Sinds de oprichting van Calcutta Rescue in 1979 werken we met vrijwilligers vanuit de hele wereld.  Heb je een talent, een specialiteit en wil je inzetten voor de projecten on site neem dan contact met Lilian Teunissen op. Zij weet precies wanneer en wat er nodig is. 

Wij zijn altijd op zoek naar mensen die aan de slag willen in Kolkata. Voor de recente vacatures in Kolkata klik op onderstaande link. 


Voor het laatste overzicht van de vacatures klik op de knop hieronder

Word donateur!

Word donateur en steun onze projecten financieel. Of steun ons met de aanschaf van Fairtrade handicrafts.

 

Laat Calcutta Rescue merken dat u een klein beetje van uw geld kunt missen. Maar liefst 95% van elke euro gaat naar onze projecten in India.

Jack Preger (88) aan het werk in Nimtala Clinic, maart 2016

Word vrijwilliger!

Word vrijwilliger van onze stichting en help ons mee om het werk van Calcutta Rescue.

Op bovenstaande foto zien we leerlingen van het Isendoorn collega uit Warnsveld, die enkele jaren geleden de maatschappelijke stage bij CR in Kolkata, India doorbrachten.


Vrijwilliger in Nederland

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste studenten die ons willen ondersteunen voor een opdracht in Nederland.  Dat kan van alles zijn,  van een opdracht op het gebied van media en communicatie opdrachten, website, gezondheidsvraagstukken, noem maar op. Meer weten hierover, neem contact op met Henk Loos