Hans Overland sponsorreis naar Kolkata: 14695 euro voor Calcutta Rescue.

Hans Verdonschot, 60, psychiatrisch verpleegkundige en milieuactivist heeft in 3 weken ruim 10000 km overland gereisd tussen Eindhoven en in Kolkata. Hans arriveerde stipt op tijd voor de feestelijke ontvangst in Talapark Clinic en School.

Heel veel dank gaat uit naar alle mensen die Hans hebben ondersteund met donaties en morele ondersteuning tijdens zijn reis.

 

De vraag is nu, wat nu?. Hans geeft aan dat hij in ieder geval een tijdje in Kolkata blijft om Calcutta Rescue te ondersteunen.   Dan gaat op enig moment de terug reis overland starten. 

Lees het uitgebreide artikel in de Bengaalse krant the Telegraph en Omroep Brabant.   

 

 

 

Je Kunt Hans nog steeds volgen op zijn Polarsteps.

En nu terug!

Voor de heenreis is het doel bereikt. Bijna 15000 euro is er opgehaald.  Aangezien Hans ook nog terug moet, gaat onze actie gewoon door en wordt ons streefbedrag 22000 euro.  Op verschillende manieren kun je de reis van Hans sponsoren en daarmee Calcutta Rescue. Steun je het avontuur van Hans en daarmee de projecten van Calcutta Rescue ?  Klik op de geef.nl Link 

 

For our international supporters, please follow the link to Hans global giving page.  

Steun Hans overland

Voor duurzame ontwikkeling in een veranderende wereld

€ 10,00

tussenstand 24 januari !!

Het is 23 januari en Hans zit in de trein naar Kolkata. Na ruim 10000 km overland heeft de actie nu al 14.695 euro opgehaald. Dank je wel allemaal donateurs voor jullie enorme steun voor Hans en Calcutta Rescue

 

Sponsor Hans Overland

Voor duurzame ontwikkeling / For sustainable development 

€ 25,00


Beste mensen,

Ik ga 3 januari 2023 zo duurzaam mogelijk, dus overland, reizen naar Kolkata om geld op te halen voor Calcutta Rescue vanaf nu CR,  genoemd). Dus ik reis met trein, bus, te voet, paard en wagen etc..! Ik houd van India en Calcutta Rescue , Ik wil laten zien dat je duurzaam kan reizen en ik ga mijn uitstoot van CO2 van treinen en bussen onderweg compenseren. Hoe dat wordt nog een verrassing! Ik wil laten zien dat je kan reizen en de wereld mooier gaat maken.

Ik ben al jaren betrokken en ambassadeur bij CR Nederland en haal regelmatig geld op . ik heb ok al twee maal (2010 en 2016 ) de projecten bezocht van Calcutta Rescue en dat heeft me diep geraakt. Een paar woorden hierover ; Integer, betrouwbaar, blijdschap, onvoorwaardelijk, no-nonsense, hartverscheurend, innoverend en keihard werkend voor mensen die een kans verdienen. 

Dit is een sponsor reis, want ik wil dat jullie mij gaan helpen om zo veel mogelijk geld voor CR op te halen. Waarom is dit belangrijk! Omdat CR al 40 jaar toonaangevende zorg levert aan de minst bedeelden op de aarde.  Juist in tijden van chaos, inflatie en economische neergang, zijn het altijd de allerarmsten die de prijs hiervoor betalen. Hoe zorgen we ervoor dat de mensen in Kolkata ook naar een duurzame toekomst kunnen gaan!

Alvast bedankt voor jullie interesse en bijdrage. 

 Hans Verdonschot


Wil je Calcutta Rescue direct steunen, maak dan je donatie over op onze bankrekening. op ING bank IBAN NL87 INGB 0000642340

Sponsor Hans Overland

klimaatomstandigheden vragen om aanpassing van onze programma's 

€ 50,00