Hans Overland sponsorreis naar Kolkata

Op 3 januari 2023 gaat Calcutta Rescue-Ambassadeur Hans Verdonschot(60) van start op de eerste Overland naar Kolkata challenge. Het doel is om geld in te zamelen voor Calcutta Rescue en om aandacht te vragen voor de moeilijke leefomstandigheden van de inwoners in sloppenwijken in Kolkata. Klimaatveranderingen vragen om een andere aanpak en programma's. Hoe zorgen we dat de arme inwoners van de sloppenwijken ook een menswaardig leven kunnen opbouwen?      

 

Op deze pagina kun je de reis van Hans sponoren en daarmee Calcutta Rescue. Op geef.nl heeft Hans ook deze sponsoractie aangemaakt. Steun je het avontuur van Hans en daarmee de projecten van Calcutta Rescue ?  Klik op de geef.nl Link 

Beste mensen,

Ik ga 3 januari 2023 zo duurzaam mogelijk, dus overland, reizen naar Kolkata om geld op te halen voor Calcutta Rescue vanaf nu CR,  genoemd). Dus ik reis met trein, bus, te voet, paard en wagen etc..! Ik houd van India en van de organisatie CR, ik houd van overland reizen en tijdens de reis nieuwe mensen en culturen ontmoeten. Ik wil ook laten zien dat je duurzaam kan reizen en ik ga mijn uitstoot van CO2 van treinen en bussen onderweg compenseren. Hoe dat wordt nog een verrassing! Ik wil laten zien dat je kan reizen en de wereld mooier gaat maken.

Ik ben al jaren betrokken en ambassadeur bij CR Nederland en haal regelmatig geld op . ik heb ok al twee maal (2010 en 2016 ) de projecten bezocht van Calcutta Rescue en dat heeft me diep geraakt. Een paar woorden hierover ; Integer, betrouwbaar, blijdschap, onvoorwaardelijk, no-nonsense, hartverscheurend, innoverend en keihard werkend voor mensen die een kans verdienen. 

Ik weet dat ik risico's loop, want ik reis met het OV door Koerdistan, Iran, Pakistan, India en laat me goed informeren door lokale bevolking. Maar hoe is t daar werkelijk? Ik wil het zien en beleven; en de mensen van dichtbij als mens zien.

Dit is een sponsor reis, want ik wil dat jullie mij gaan helpen om zo veel mogelijk geld voor CR op te halen. Waarom is dit belangrijk! Omdat CR al 40 jaar toonaangevende zorg levert aan de minst bedeelden op de aarde.  Juist in tijden van chaos, inflatie en economische neergang, zijn het altijd de allerarmsten die de prijs hiervoor betalen. Hoe zorgen we ervoor dat de mensen in Kolkata ook naar een duurzame toekomst kunnen gaan!

Ik wil iedereen vragen om een bijdrage te geven van 10,- euro of meer en daarvoor krijg je een LINK NAAR POLARSTEPS om me te volgen en mijn avonturen te kunnen lezen. 

Inshalla en alvast bedankt voor jullie interesse en bijdrage. 

 Hans Verdonschot


Steun Hans overland

Voor duurzame ontwikkeling in een veranderede wereld

€ 10,00

wil je Calcutta Rescue direct steunen. Scan dan de QR code em maak direct eenbedrag over op onze bankrekening. op ING bank IBAN NL87 INGB 0000642340

Sponsor Hans Overland

Voor duurzame programma's in Kolkata 

€ 25,00

Sponsor Hans Overland

klimaatomstandigheden vragen om aanpassing van onze programma's 

€ 50,00