Hans Overland sponsorreis naar Kolkata: 14695 euro voor Calcutta Rescue.

Hans Verdonschot, 60, psychiatrisch verpleegkundige en milieuactivist heeft in 3 weken ruim 10000 km overland gereisd tussen Eindhoven en in Kolkata. Hans arriveerde stipt op tijd voor de feestelijke ontvangst in Talapark Clinic en School.

Heel veel dank gaat uit naar alle mensen die Hans hebben ondersteund met donaties en morele ondersteuning tijdens zijn reis.

 

De vraag is nu, wat nu?. Hans geeft aan dat hij in ieder geval een tijdje in Kolkata blijft om Calcutta Rescue te ondersteunen.   Dan gaat op enig moment de terug reis overland starten. 

Lees het uitgebreide artikel in de Bengaalse krant the Telegraph en Omroep Brabant.   

 


Bij de aankomst in Kolkata op 24 januari heeft de actie Hans Overland 14.695 euro opgehaald. Dank jullie wel allemaal donateurs voor jullie enorme steun voor Hans en Calcutta Rescue

 


Beste mensen,

Ik ga 3 januari 2023 zo duurzaam mogelijk, dus overland, reizen naar Kolkata om geld op te halen voor Calcutta Rescue vanaf nu CR,  genoemd). Dus ik reis met trein, bus, te voet, paard en wagen etc..! Ik houd van India en Calcutta Rescue , Ik wil laten zien dat je duurzaam kan reizen en ik ga mijn uitstoot van CO2 van treinen en bussen onderweg compenseren. Hoe dat wordt nog een verrassing! Ik wil laten zien dat je kan reizen en de wereld mooier gaat maken.

Ik ben al jaren betrokken en ambassadeur bij CR Nederland en haal regelmatig geld op . ik heb ok al twee maal (2010 en 2016 ) de projecten bezocht van Calcutta Rescue en dat heeft me diep geraakt. Een paar woorden hierover ; Integer, betrouwbaar, blijdschap, onvoorwaardelijk, no-nonsense, hartverscheurend, innoverend en keihard werkend voor mensen die een kans verdienen. 

Dit is een sponsor reis, want ik wil dat jullie mij gaan helpen om zo veel mogelijk geld voor CR op te halen. Waarom is dit belangrijk! Omdat CR al 40 jaar toonaangevende zorg levert aan de minst bedeelden op de aarde.  Juist in tijden van chaos, inflatie en economische neergang, zijn het altijd de allerarmsten die de prijs hiervoor betalen. Hoe zorgen we ervoor dat de mensen in Kolkata ook naar een duurzame toekomst kunnen gaan!

Alvast bedankt voor jullie interesse en bijdrage. 

 Hans Verdonschot