Direct doneren via de website

Via deze pagina is het mogelijk om online rechtstreeks Calcutta Rescue te ondersteunen,  Kies een product op deze pagina in de webwinkel.

Bepaal het aantal producten en reken vervolgens af bij de kassa.  

 

Het is natuurlijk ook mogelijk uw donatie rechtstreeks te storten op onze rekening.           

De IBAN is NL87 INGB 0000642340 

For non Dutch CR-supporters.

On this page you can directly support Calcutta Rescues work. Choose a product in the webshop, determine the number of products and then pay at the checkout. 

It is also possible to deposit your donation directly into our account.

The IBAN of Calcutta Rescue is NL87 INGB 0000642340  

 

In case you prefer to directly support other supportgroups or Calcutta Rescue in India, please follow the button here below.     


Corona Noodhulp in de sloppenwijken

Op dit moment is er sprake van een noodsituiatie in India en ook in Kolkata. Het aantal infecties stijgt exponentieel en medische zorg is niet voor handen. CR heeft uw steun nodig. 

€ 25,00

1 maand een kind naar school

 

Sinds maart 2020 zijn alle scholen dicht in India. Met speciale hulpprogramma's doen we er alles aan om de 650 leerlingen zo goed mogelijk te begeleiden.

€ 28,00Eenmalige donatie Calcutta Rescue

Uw donatie komt ten goede aan de projecten van Calcutta Rescue.  Met meer dan 40 jaar ervaring weet u zeker dat de donatie goed besteed is.  

€ 20,00


Sponsor het disability programma

Met 25 euro kunnen we een wekelijks een speltherapeut laten komen en leren we de moeders en hun kinderen hoe te ontwikkelen en spelen 

€ 25,00Online onderwijs voor leerlingen

Vanwege Corona zijn de scholen dicht. Via telefoons bereiken we leerlingen \met huiswerkbegeleiding op afstand. Aangezien de meeste gezinnen geen bruikbare telefoon hebben. Zijn we dit project gestart: Voor 80 euro help je een leerling van Calcutta Rescue aan een smartphone en een databundel.

 

€ 80,00


1 maand lang Diabetes medicijnen

Dat is de prijs voor medicijnen voor een Diabetes patiënt voor 1 maand

€ 21,00Steun de verzorging van een lepra patiënt voor 1 maand

€ 14,00


Leermiddelen voor de Disability school

Natuurlijk zijn er op een school ook leermiddelen nodig. Met deze donatie kunnen leermiddelen op maat worden aangeschaft.

€ 73,00