Direct doneren via de website

Via deze pagina is het mogelijk om online rechtstreeks Calcutta Rescue te ondersteunen,  Kies een product op deze pagina in de webwinkel.

Bepaal het aantal producten en reken vervolgens af bij de kassa.  

 

Het is natuurlijk ook mogelijk uw donatie rechtstreeks te storten op onze rekening.           

De IBAN is NL87 INGB 0000642340Corona Crisis: Steun nu de mensen die het hard nodig hebben

Met het Corona virus wordt Calcutta Rescue hard getroffen. Maar nog zwaarder hebben het de duizenden bewoners van de arme wijken. Zij moeten zien te overleven. Met een lockdown is er geen werk, geen inkomen en dus geen eten. De kans dat ze ziek worden wordt groter, want ze hebben geen middelen van bestaan. Steun Calcutta Rescue. Wij zorgen ervoor dat deze kwetsbare groepen tijdens de Corona crisis worden ondersteund. Met advies, met eerste hulp en met wat er nodig is om te zorgen dat deze mensen niet omvallen.  

€ 10,00


Eenmalige donatie Calcutta Rescue

Hiermee ondersteun je projecten van Calcutta Rescue  

€ 10,00


Online onderwijs voor leerlingen

 

Voor 80 euro help je een leerling van Calcutta Rescue aan een Smartphone en een databundel voor 6 maanden online onderwijs.

 

€ 80,00Sponsor het disability programma

voor 25 euro kunnen we een wekelijks een speltherapeut met 5 kinderen en hun moeders ontwikkelen, zodat de familie vertrouwen krijgt in de mogelijkheden van hun kind.

€ 25,00


Ondersteuning voor sport en spel

Het is belangrijk dat kinderen met een handicap zich kunnen ontwikkelen in sport en spel.  Zo heeft Rahul een patiënt uiteindelijk meegedaan aan de Olympische winterspelen 

€ 10,00