Direct doneren via de website

Via deze pagina is het mogelijk om online rechtstreeks Calcutta Rescue te ondersteunen, ieder bedrag is mogelijk. Het principe van de donatiemodule werkt zo: je kiest een product in de "webwinkel", en bij de kassa bepaal je hoeveel van het geldbedrag je wilt doneren.  Het is misschien niet zo handig als dat je bij andere stichtingen tegenkomt, maar we besteden jouw geld liever aan de doelen in Kolkata dan aan de ontwikkelkosten van een website. 

 

Uiteraard is het ook mogelijk uw donatie rechtstreeks te storten op onze rekening. Het rekeningnummer staat onderaan op de website.

Help slachtoffers van de cycloon

Op 20 mei richtte Cycloon Amphan veel materiële schade aan in Bangladesh, West-Bengalen, en ook in de stad Kolkata.  Duizenden huizen in Kolkata en daarbuiten zijn vernield. Veel patiënten kunnen we niet bereiken omdat stroom is uitgevallen en wegen geblokkeerd zijn.  Het dak van de Talapark kliniek is zwaar beschadigd. We helpen de mensen met voedselpakketten, plastic, medische en morele support. Het lukt de overheid niet deze arme mensen te helpen. We hebben alle steun nodig. Maak uw gift over, via online doneren of rechtstreeks via de IBAN van Calcutta Rescue 

€ 20,00


Corona Crisis: Steun nu de mensen die het hard nodig hebben

Met het Corona virus wordt Calcutta Rescue hard getroffen. Maar nog zwaarder hebben het de duizenden bewoners van de arme wijken. Zij moeten zien te overleven. Met een lockdown is er geen werk, geen inkomen en dus geen eten. De kans dat ze ziek worden wordt groter, want ze hebben geen middelen van bestaan. Steun Calcutta Rescue. Wij zorgen ervoor dat deze kwetsbare groepen tijdens de Corona crisis worden ondersteund. Met advies, met eerste hulp en met wat er nodig is om te zorgen dat deze mensen niet omvallen.  

€ 10,00


Eenmalige donatie Calcutta Rescue

Hiermee ondersteun je Calcutta Rescue met 5 euro of een veelvoud ervan.

€ 5,00


Sponsor het disability programma

voor 10 euro kunnen we een maand lang 1x per week een kind met een handicap aandacht en ontwikkeling op maat bezorgen

€ 10,00Sponsor het disability programma

voor 25 euro kunnen we een wekelijks een speltherapeut met 5 kinderen en hun moeders ontwikkelen, zodat de familie vertrouwen krijgt in de mogelijkheden van hun kind.

€ 25,00


1 jaar lang onderwijs

 

Voor 100 euro sponsor je een jaar lang een leerling voor de wekelijkse Disability school.

 

 

€ 100,00Ondersteuning voor sport en spel

Het is belangrijk dat kinderen met een handicap zich kunnen ontwikkelen in sport en spel.  Zo heeft Rahul een patiënt uiteindelijk meegedaan aan de Olympische winterspelen 

€ 10,00


Leermiddelen voor de Disability school

Natuurlijk zijn er op een school ook leermiddelen nodig. Met deze donatie kunnen leermiddelen op maat worden aangeschaft.

€ 73,00