Direct doneren via de website

De on-line donatie mogelijkheid waarmee je rechtstreeks Calcutta Rescue kunt ondersteunen. Natuurlijk kan dit ook door geld op onze rekening over te maken. Het rekening nummer staat onder aan op de website. Met de donatiemodule is het mogelijk om ieder bedrag te doneren aan Calcutta Rescue. 

 

Het principe van de donatiemodule werkt zo. Je kiest een product in de webwinkel, en bij de kassa bepaal je hoeveel van het product (het geldbedrag) je wilt doneren.  het is misschien niet zo handig als dat je bij andere stichtingen tegenkomt, maar we besteden jouw geld liever aan de doelen in Kolkata dan aan de ontwikkelkosten van een website. Eenmalig sponsorbedrag van 5 euro

Hiermee ondersteun je Calcutta Rescue met 5 euro of een veelvoud ervan.

€ 5,00


Sponsor het disability programma

voor 10 euro kunnen we een maand lang 1x per week een kind met een handicap aandacht en ontwikkeling op maat bezorgen

€ 10,00


Sponsor het disability programma

voor 25 euro kunnen we een wekelijks een speltherapeut met 5 kinderen en hun moeders ontwikkelen, zodat de familie vertrouwen krijgt in de mogelijkheden van hun kind.

€ 25,00

Ondersteuning voor sport en spel

Het is belangrijk dat kinderen met een handicap zich kunnen ontwikkelen in sport en spel.  Zo heeft Rahul een patiënt uiteindelijk meegedaan aan de Olympische winterspelen 

€ 10,00

1 jaar lang onderwijs

 

Voor 100 euro sponsor je een jaar lang een leerling voor de wekelijkse Disability school.

 

 

€ 100,00


Leermiddelen voor de Disability school

Natuurlijk zijn er op een school ook leermiddelen nodig. Met deze donatie kunnen leermiddelen op maat worden aangeschaft.

€ 73,00