Direct doneren via de website

Via deze pagina is het mogelijk om online rechtstreeks Calcutta Rescue te ondersteunen, ieder bedrag is mogelijk. Het principe van de donatiemodule werkt zo: je kiest een product in de "webwinkel", en bij de kassa bepaal je hoeveel van het geldbedrag je wilt doneren.  Het is misschien niet zo handig als dat je bij andere stichtingen tegenkomt, maar we besteden jouw geld liever aan de doelen in Kolkata dan aan de ontwikkelkosten van een website. 

 

Uiteraard is het ook mogelijk om te doneren door geld  over te maken naar onze rekening. Het rekeningnummer staat onderaan de website.


Corona Crisis: Steun nu de mensen die het hard nodig hebben

Met het Corona virus wordt Calcutta Rescue hard getroffen. Maar nog zwaarder hebben het de duizenden bewoners van de arme wijken. Zij moeten zien te overleven. Met een lockdown is er geen werk, geen inkomen en dus geen eten. De kans dat ze ziek worden wordt groter, want ze hebben geen middelen van bestaan. Steun Calcutta Rescue. Wij zorgen ervoor dat deze kwetsbare groepen tijdens de Corona crisis worden ondersteund. Met advies, met eerste hulp en met wat er nodig is om te zorgen dat deze mensen niet omvallen.  

€ 10,00


Eenmalige donatie Calcutta Rescue

Hiermee ondersteun je Calcutta Rescue met 5 euro of een veelvoud ervan.

€ 5,00


Sponsor het disability programma

voor 10 euro kunnen we een maand lang 1x per week een kind met een handicap aandacht en ontwikkeling op maat bezorgen

€ 10,00Sponsor het disability programma

voor 25 euro kunnen we een wekelijks een speltherapeut met 5 kinderen en hun moeders ontwikkelen, zodat de familie vertrouwen krijgt in de mogelijkheden van hun kind.

€ 25,00


1 jaar lang onderwijs

 

Voor 100 euro sponsor je een jaar lang een leerling voor de wekelijkse Disability school.

 

 

€ 100,00Ondersteuning voor sport en spel

Het is belangrijk dat kinderen met een handicap zich kunnen ontwikkelen in sport en spel.  Zo heeft Rahul een patiënt uiteindelijk meegedaan aan de Olympische winterspelen 

€ 10,00


Leermiddelen voor de Disability school

Natuurlijk zijn er op een school ook leermiddelen nodig. Met deze donatie kunnen leermiddelen op maat worden aangeschaft.

€ 73,00