Direct doneren via de website

Via deze pagina is het mogelijk om online rechtstreeks Calcutta Rescue te ondersteunen, ieder bedrag is mogelijk. Het principe van de donatiemodule werkt zo: je kiest een product in de "webwinkel", en bij de kassa bepaal je hoeveel van het product (het geldbedrag) je wilt doneren.  Het is misschien niet zo handig als dat je bij andere stichtingen tegenkomt, maar we besteden jouw geld liever aan de doelen in Kolkata dan aan de ontwikkelkosten van een website. 

 

Uiteraard is het ook mogelijk om te doneren door geld  over te maken naar onze rekening. Het rekeningnummer staat onderaan de website.


Sponsor Ezra en Jasmijn's onderzoek in Kolkata

Op 10 oktober vertrekken Jasmijn Loos en Ezra Spinner voor drie maanden naar Kolkata, India. Daar werken ze mee aan een grootschalig onderzoek naar armoede in Kolkata. Samen met een team lokale stagiaires die zij zelf mogen gaan werven, zullen Ezra en Jasmijn vragenlijsten afnemen in verschillende sloppenwijken in Kolkata. Het onderzoek richt zich op het meten van de MPI (Multidimensionale Armoede Index) waarin drie dimensies van armoede aan bod komen: gezondheid, armoede en levensstandaard. De opgehaalde gegevens bieden inzicht in de huidige situatie in de sloppenwijken van Kolkata, maar ook in de verschillen tussen gebieden, waarnaar Calcutta Rescue wellicht meer gerichte projecten kan starten en haar impact van die projecten beter in kaart kan brengen.

 

Ezra en Jasmijn zullen op Instagram hun ervaringen en verhalen delen! Wil je hen volgen? Neem dan een kijkje op hun Instagramaccount: @CalcuttaAdventures.

Ezra en Jasmijn's onderzoek in Kolkata

Inzichten uit het onderzoek van Ezra en Jasmijn kan Calcutta Rescue helpen om projecten te steunen die zich specifiek richten op de huidige situatie van de sloppenwijken in Kolkata. Dit is belangrijk voor een effectieve aanpak. Ook kan Calcutta Rescue mogelijk haar impact van de projecten beter in kaart brengen.

€ 10,00


Eenmalig sponsorbedrag van 5 euro

Hiermee ondersteun je Calcutta Rescue met 5 euro of een veelvoud ervan.

€ 5,00


Ondersteuning voor sport en spel

Het is belangrijk dat kinderen met een handicap zich kunnen ontwikkelen in sport en spel.  Zo heeft Rahul een patiënt uiteindelijk meegedaan aan de Olympische winterspelen 

€ 10,00Sponsor het disability programma

voor 10 euro kunnen we een maand lang 1x per week een kind met een handicap aandacht en ontwikkeling op maat bezorgen

€ 10,00


1 jaar lang onderwijs

 

Voor 100 euro sponsor je een jaar lang een leerling voor de wekelijkse Disability school.

 

 

€ 100,00Sponsor het disability programma

voor 25 euro kunnen we een wekelijks een speltherapeut met 5 kinderen en hun moeders ontwikkelen, zodat de familie vertrouwen krijgt in de mogelijkheden van hun kind.

€ 25,00


Leermiddelen voor de Disability school

Natuurlijk zijn er op een school ook leermiddelen nodig. Met deze donatie kunnen leermiddelen op maat worden aangeschaft.

€ 73,00