Sponsor Marions wandeltocht en daarmee Calcutta Rescue programma's

 Marion Meuffels, ze werkte als vrijwilliger in 1991 in Kolkata,  vertrekt op 8 juli 2019 om een lang gekoesterde wens te laten uitkomen. Ze gaat te voet vanuit haar voordeur in Eindhoven naar Santiago de Compostela. In alle eenvoud en vrijheid te kunnen gaan lopen is een voorrecht, vind ze. Dat kan alleen maar als je gezond bent. "ik besef hoe gezegend ik ben met een goede gezondheid en de mogelijkheden om een half jaar te stoppen met werken om deze pelgrimstocht te maken. Ik hoop dat ik met mijn wandeling mensen inspireer om in eenvoud en rust te leven. Het gaat om de reis ernaar toe, het doel is de weg. Ik ben me er van bewust dat er zovelen zijn voor wie dit niet mogelijk is. Ik wil niet alleen lopen voor mezelf, maar voor allen die niet kunnen lopen.

Mijn wens is om met mijn voetstappen en wandelkilometer iets kunnen te bijdragen. Ik wil ik vragen of je mijn wandeling wilt sponsoren voor het disability project van Calcutta Rescue.  Jouw steun is van harte welkom!

 

Wil je meer lezen over mijn wandeling, kijk dan om mijn blogSponsor het disability programma

voor 10 euro kunnen we een maand lang 1x per week een kind met een handicap aandacht en ontwikkeling op maat bezorgen

€ 10,00


Sponsor het disability programma

voor 25 euro kunnen we een wekelijks een speltherapeut met 5 kinderen en hun moeders ontwikkelen, zodat de familie vertrouwen krijgt in de mogelijkheden van hun kind.

€ 25,00

1 jaar lang onderwijs

 

Voor 100 euro sponsor je een jaar lang een leerling voor de wekelijkse Disability school.

 

 

€ 100,00


Leermiddelen voor de Disability school

Natuurlijk zijn er op een school ook leermiddelen nodig. Sponsor Marion haar pelgrimage en zorg hiermee dat leermiddelen op maat kunnen worden aangeschaft.

€ 73,00


Ondersteuning voor sport en spel

Het is belangrijk dat kinderen met een handicap zich kunnen ontwikkelen in sport en spel.  Zo heeft Rahul een patiënt uiteindelijk meegedaan aan de Olympische winterspelen 

€ 10,00